09:39 / E Shtunë, 26 Nëntor 2022 / Gj. Sh

Problem me vizë, Shkurte Gashi anulon koncertin e madh

Paisja me vizë vazhdon të jetë një pengesë për kosovarët.

Së fundmi, Shkurte Gashi u desh të anulonte një koncert në Angli për shkak të mos pajisjes me vizë.

Teksa njofton se ajo nuk do të jetë pjesë e koncertit që mbahet me 16 nëntor, artistja shkruan:

“Nuk do të jem në Angli për arsye të mos pajisjes me vizën e UK dhe kërkoj falje që nuk do të jem në këtë event kaq të bukur”. /Prive.al