07:53 / E Martë, 02 Mars 2021 / M. M

Protestë para komunës së Prishtinës, banorët e disa fshatrave kërkojnë transport publik

Banorët e Prapashticës dhe disa fshatrave të tjera kanë protestuar para komunës së Prishtinës, duke kërkuar transport publik.

Sipas tyre ndonëse ndodhen shumë afër kryeqytetit këto fshatra nuk kanë transport të rregullt dhe se po u vështirësohet qarkullimi.