15:01 / E Shtunë, 25 Mars 2023 / Bejta

PSD largon flamujt e Kosovës te qeveria, vendos disa të tjerë të bardhë: Kurti është dorëzuar

Partia Socialdemokrate është duke mbajtur protestë kundër marrëveshjes në mes Kosovës dhe Serbisë, të arritur në Ohër më 18 mars.

Në këtë protestë është duke u kërkuar dorëheqja e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

Pas ecjes që e kanë bë nga sheshi “Zahir Pajaziti” deri tek Qeveria, aktivistët e Molliqajt i kanë hequr flamujt e Kosovës, dhe i kanë vendos disa të tjerë të bardhë.

Molliqaj tha se me vendosjen e tyre, tregojnë se Albin Kurti është dorëzuar.