14:44 / E Hënë, 09 Dhjetor 2019 / indeksADMonline

Pse është më mirë të pastroni më rrallë?

Sipas statistikave, 95% e njerëzve në botë besojnë se është shumë e rëndësishme të ruani pastërtinë në shtëpinë tuaj.

Por drejtuar kërkimeve shkencore, lajmi i mirë është se duhet të përjashtoni disa nga punët e shtëpisë që bëhen çdo javë, shkruan Indeksonline.

Është e dëmshme për të hekurosur disa gjëra

12 arsye pse është më mirë të pastrohen më rrallë

Hekurosja e çarçafëve është një aktivitet i mundimshëm dhe shkencëtarët pretendojnë se është e panevojshme të harxhoni kohën dhe energjinë tuaj mbi të.

Një pastrim i plotë mund të jetë i rrezikshëm për shëndetin tuaj

12 arsye pse është më mirë të pastrohen më rrallë

Duke u përpjekur të pastroni shtëpinë tuaj dhe ta bëni atë me gaz, jo vetëm që harxhoni energjinë tuaj, por dëmtoni edhe shëndetin e banorëve të shtëpisë, veçanërisht fëmijëve.

Ndajini detyrat

12 arsye pse është më mirë të pastrohen më rrallë

Nëse jetoni me një partner, ndajini detyrat shtëpiake me ta pa asnjë hezitim.

Shëtisni, në vend që ta pastroni shtëpinë tuaj./Indeksonline/

12 arsye pse është më mirë të pastrohen më rrallë