13:44 / E Martë, 26 Tetor 2021 / A K

Pse Nissan Qashqai i Ri duhet të jetë vetura juaj?

Thuhet se vetura që vozisni është një reflektim i stilit tuaj të jetesës dhe reflektim i personalitetit tuaj. Të posedosh një veturë të mirë dhe mbi të gjitha me performancë të mirë përveç që lehtëson vozitjen tuaj, ju jep dhe energji të mirë dhe pozitive, duke u ndjerë mirë me veten tuaj.

Eh kush nuk e meriton një veturë të tipit Nissan Qashqai të Ri?!

Nissan Qashqai i Ri vjen në treg me teknologji inteligjente të avancuar, dizajn të së ardhmes, eksperiencë të jashtëzakonshme në vozitje dhe hapësirë gjigante në eksterier. Cross-overi dominues i rrugëve tash e më shumë se një dekadë, rikthehet i elektrizuar me fuqi hibride të butë.
Përmes vlerësimeve të ekspertëve më të famshëm të auto industrisë shihni arsyet pse Nissan Qashqai i Ri mbetet lider i paprekshëm i SUV Cross over:

1. Vozitja e mirë

Siç thotë rishikimi nga AutoTrader, Nissan Qashqai i Ri ka një super vozitje të mirë – madje aq të mirë, saqë nga Mercedes GLE me Air Suspension ka kaluar në Qashqai.

2. Dizajn tërheqës

Carbuyer thotë se dizajni i ri tërheqës që posedon Nissan Qashqai si dhe ekranin Multimedia të përditësuar e bëjnë atë të jetë një hap para konkurencës.

3. Stabiliteti

Top Gear është i mahnitur me stabilitetin që të ofron Nissan Qashqai ku theksoi se “Pjesa më e mirë është STABILITETI” – trupi i veturës Nissan Qashqai nuk dridhet, sediljet dhe timoni janë montuar bashkë me integritet pa tundje.

4. Hapja e dyerve deri në 90 shkallë

Dyert hapen deri në 90 shkallë që na mundëson hyrjen dhe daljen në veturë shumë të lehtë dhe mbi të gjitha bagazhi është shumë i madh, tha Carwow!

Veturën Nissan Qashqai, ose thënë ndryshe veturën që plotëson të gjitha kërkesat dhe dëshirat tuaja e gjeni në Automita!