10:45 / E Martë, 26 Shtator 2023 / S Z

Publikohen rezultatet e studentëve të pranuar në konvikte dhe mensë

Qendra e Studentëve ka publikuar rezultatet e të pranuarve në konvikte dhe mensë, për vitin akademik 2023-2024.

Në faqen zyrtare në Facebook, është publikuar linku ku mund t’i shihni këto rezultate.

Më poshtë gjeni linkun: