08:09 / E Shtunë, 21 Shtator 2019

Publikohet raporti “Krimet e rënda në Kosovë, ligji VS praktika”

Instituti i Kosovës për Drejtësi me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit dhe NED-it mban konferencë për media, në të cilën do publikohet raporti: “Krimet e Rënda në Kosovë, ligji VS praktika: Analizë e politikës së ndjekjes dhe dënimeve në rastet e trajtuara në Departamentet e Krimeve të Rënda të Gjykatave Themelore në Republikën e Kosovës.

Në këtë raport, analizë e veçantë do t’i krijohet trajtimit të rasteve të veprave penale të terrorizmit”.

Publikimi i këtij raporti bëhen në ora 10:30./Indeksonline/