11:27 / E Mërkurë, 05 Tetor 2022 / Andronika

Pushime të paharruara vetëm me Fibula Travel, super ofertat për Stamboll

A je bo gati me shku n’Stamboll prej Prishtines, Tirane dhe Shkupi!

FIBULA gjithë është gati për juve! 😎💙

VERSION HOTEL 3*, Stamboll, TURQI!

3 dite/ 2 net prej 230€

Ne cmim përfshihet:

*fjetje me mengjes

*transfer aeroport-hotel-aeroport

*bileta e aeroplanit me Turkish dhe Pegasus

SIGURI DHE KUALITET 100%

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

Ju mirëpresim në zyret tona në:

038/046/049 24 25 26, Prishtinë

045 875 555, Pejë

045 373 555, Prizren

045 373 666, Gjakovë

#yourTRAVELexpert #fibula #turkey #ıstanbul