12:10 / E Shtunë, 24 Tetor 2020

Pyetja e sikletshme që Trump i bëri kryeministrit izraelit

Presidenti Donald Trump nuk e humbi mundësinë të sulmonte kundërshtarin e tij për në Shtëpinë e Bardhë, Joe Biden, gjatë një bisede telefonike me kryeministrin e Izraelit, Benyamin Netanyahu pas shpalljes së normalizimit të marrëdhënieve mes Izraelit dhe Sudanit.

“A mendon se Joe gjumashi do të kishte mundur ta arrinte këtë marrëveshje BB (Benyamin Netanyahu)? Joe gjumashi. Mendon se ai do të mund ta kishte arritur këtë marrëveshje? Nuk mendoj se po”, i tha Trump kryeministrit izraelit.

“Ajo që mund t’iu them është se e vlerësojmë shumë ndihmën për paqe nga kushdo në Amerikë, dhe e vlerësojmë jashtë mase atë që keni bërë… kjo do të shënohet në librat e historisë”, iu përgjigj Netanyahu.

Netanyahu: “Ajo që mund t’iu them është se e vlerësojmë shumë ndihmën për paqe nga kushdo në Amerikë, dhe e vlerësojmë jashtë mase atë që keni bërë… kjo do të shënohet në librat e historisë”, iu përgjigj Netanyahu.