09:05 / E Hënë, 11 Dhjetor 2023 / L K

“Qe ku jam, çka po do, nuk të tutem”, përplasen Blero e Lumbardhi

Ka vazhduar debati i ashpër mes Lumbardhit dhe Bleros.
Në një moment, Blero iu afrua Lumbardhit, duke i thënë “mos belbo, a mendove që nuk kthehem a?”.

Ndërsa, Lumbardhi i tha Bleros se “qe ku jam, çka po do, nuk të tutem”.

Për të parë më shumë detaje nga debati i tensionuar në mes Bleros dhe Lumbardhit, klikoni në videon më poshtë: