21:09 / E Shtunë, 14 Prill 2018

Qeni mA� i shA�mtuar i BritanisA� bA�het model

NjA� qen nA� Britani tA� madhe A�shtA� cilA�suar si mA� i shA�mtuari pA�r shkak tA� pamjes sA� tij.

I quajtur Chase A�shtA� 15 vjeA�, pa dhA�mbA�, i zi dhe ka njA� shenjA� nA� sy, shkruan e pA�rditshmja britanike a�?Metroa�� pA�rcjell Indeksonline.

MirA�po, pavarA�sisht pamjes, ai A�shtA� bA�rA� njA� model i cili ka marr vA�mendjen e shumA� fotografA�ve e tA� tjerA�ve.