15:31 / E Hënë, 11 Shkurt 2019

Qentë që fluturojnë do e bëjnë ditën tuaj më të mirë

Mund të betohem se nuk e dinit që qentë mund të  fluturojnë.

Një fotograf amator ka kapur disa pamje mahnitëse të qenëve në hapsirë, që duket se po fluturojnë.

Daniel Sheridan përodi një kombinim të fotografisë dhe vrapimit të qenve për të zënë këto foto të mrekullueshme./Indeksonline/

BNPS.co.uk (01202 558833) Foto: ABillionClicks / BNPS Up, pup dhe larg! Buzz Pomeranian. Një koleksion spektakular i ri i fotografive është zbuluar duke treguar qen të gëzuar 'fluturues' përmes ajrit në pyll. Snaps simpatik, të marra nga fotografi amator Daniel Sheridan, tregojnë spaniele, qen dem dhe madje edhe huskies hurtling mbi pengesat në pyll. Të shtëna u morën duke joshur pooçet me trajtime, së bashku me një sasi të madhe të provave dhe gabimeve.
BNPS.co.uk (01202 558833) Foto: ABillionClicks / BNPS Up, pup dhe larg! Princi i Terrierit të Bostonit. Një koleksion spektakular i ri i fotografive është zbuluar duke treguar qen të gëzuar 'fluturues' përmes ajrit në pyll. Snaps simpatik, të marra nga fotografi amator Daniel Sheridan, tregojnë spaniele, qen dem dhe madje edhe huskies hurtling mbi pengesat në pyll. Të shtëna u morën duke joshur pooçet me trajtime, së bashku me një sasi të madhe të provave dhe gabimeve.
BNPS.co.uk (01202 558833) Foto: ABillionClicks / BNPS Up, pup dhe larg! Holly Stafi. Një koleksion spektakular i ri i fotografive është zbuluar duke treguar qen të gëzuar 'fluturues' përmes ajrit në pyll. Snaps simpatik, të marra nga fotografi amator Daniel Sheridan, tregojnë spaniele, qen dem dhe madje edhe huskies hurtling mbi pengesat në pyll. Të shtëna u morën duke joshur pooçet me trajtime, së bashku me një sasi të madhe të provave dhe gabimeve.
BNPS.co.uk (01202 558833) Foto: ABillionClicks / BNPS Up, pup dhe larg! Njihuni Dexter, Pug fluturues! Një koleksion spektakular i ri i fotografive është zbuluar duke treguar qen të gëzuar 'fluturues' përmes ajrit në pyll. Snaps simpatik, të marra nga fotografi amator Daniel Sheridan, tregojnë spaniele, qen dem dhe madje edhe huskies hurtling mbi pengesat në pyll. Të shtëna u morën duke joshur pooçet me trajtime, së bashku me një sasi të madhe të provave dhe gabimeve.
BNPS.co.uk (01202 558833) Foto: ABillionClicks / BNPS Up, pup dhe larg! Buzz Pomeranian. Një koleksion spektakular i ri i fotografive është zbuluar duke treguar qen të gëzuar 'fluturues' përmes ajrit në pyll. Snaps simpatik, të marra nga fotografi amator Daniel Sheridan, tregojnë spaniele, qen dem dhe madje edhe huskies hurtling mbi pengesat në pyll. Të shtëna u morën duke joshur pooçet me trajtime, së bashku me një sasi të madhe të provave dhe gabimeve.
BNPS.co.uk (01202 558833) Foto: ABillionClicks / BNPS Up, pup dhe larg! Bailey Cockapoo. Një koleksion spektakular i ri i fotografive është zbuluar duke treguar qen të gëzuar 'fluturues' përmes ajrit në pyll. Snaps simpatik, të marra nga fotografi amator Daniel Sheridan, tregojnë spaniele, qen dem dhe madje edhe huskies hurtling mbi pengesat në pyll. Të shtëna u morën duke joshur pooçet me trajtime, së bashku me një sasi të madhe të provave dhe gabimeve.

BNPS.co.uk (01202 558833) Foto: ABillionClicks / BNPS Up, pup dhe larg! Ajnshtajn Husky. Një koleksion spektakular i ri i fotografive është zbuluar duke treguar qen të gëzuar 'fluturues' përmes ajrit në pyll. Snaps simpatik, të marra nga fotografi amator Daniel Sheridan, tregojnë spaniele, qen dem dhe madje edhe huskies hurtling mbi pengesat në pyll. Të shtëna u morën duke joshur pooçet me trajtime, së bashku me një sasi të madhe të provave dhe gabimeve.
BNPS.co.uk (01202 558833) Foto: ABillionClicks / BNPS Up, pup dhe larg! Frasier Shetland Sheepdog. Një koleksion spektakular i ri i fotografive është zbuluar duke treguar qen të gëzuar 'fluturues' përmes ajrit në pyll. Snaps simpatik, të marra nga fotografi amator Daniel Sheridan, tregojnë spaniele, qen dem dhe madje edhe huskies hurtling mbi pengesat në pyll. Të shtëna u morën duke joshur pooçet me trajtime, së bashku me një sasi të madhe të provave dhe gabimeve.