19:19 / E Mërkurë, 13 Mars 2019

Qershia kundër fryrjes së stomakut

Fryrja e stomakut mund të shkaktohet duke ngrënë ushqime të caktuara në dietën tuaj, ose duke ngrënë shumë ose shumë shpejt.

Kjo është një gjendje e zakonshme që prek shumicën e njerëzve në një periudhë në jetën e tyre, sipas NHS.

Ju mund të largoni rrezikun e fryrjes së stomakut duke ngrënë qershi, sipas faqes së internetit të mjekësisë LiveStrong.

Qershia përmban një karbohidrate që është e vështirë të tretet dhe mund t’ju bëjë të ndiheni më mirë.

Zakonisht, njerëzit kanë më shumë gjasa të ndihen të fryrë pas një fundjave të madhe, veçanërisht gjatë sezonit festiv.