75 Mall Live Search
22:58 / E Martë, 05 Dhjetor 2023 / MSH

QKK shfaq prapaskena gjatë realizimit të filmit “Personazh” me producent Bardhyl Bejtullahu dhe Regjia Ekrem Xani

Ka filluar këto ditë në Prishtinë xhirimi i filmit “Personazh”, një film ky me regji të regjisorit Ekrem Xani dhe skenar të Brikena Sopit.

Filmi para sfidat e një aktore të re, me emrin Vlora, e cila duhet të bëjë zgjedhje mes profesionit të saj dhe mentalitetit të familjes,

Sipas Qendrës Kinematografike të Kosovës (QKK), ky film është një prodhim i 2BSTUDIO.

Xhirimet e filmit nisën gjatë xhirimit të muajit nëntor të vitit 2023 derisa ato do të vazhdojnë gjatë 2024-ës.

Filmi është mbështetur nga QKK.