11:00 / E Martë, 17 Prill 2018

Quni ia kthen Halitit: Do i gjej protagonistA�t qA� tregojnA� se i ke marrA� rreth 8 milionA�

Anton Quni, deputet i LDK-sA� A�shtA� pA�rplasur nA� seancA�n e Kuvendit, me nA�nkryetarin e kA�tij institucioni, Xhavit Halitin. Kjo pA�r shkak tA� njA� fondi, rreth 8 milionA� eurove gjatA� periudhA�s sA� luftA�s.

Quni A�shtA� shprehur se A�shtA� i bindur qA� Xhavit Haliti ka pranuar kA�tA� shumA� me autorizimin e Ahmet Krasniqit.

“MbrA�mA� e kam potencuar saktA�sisht. Nuk e di A�ka ka tA� keqe nA�se ky fond A�shtA� ndarA� pA�r ndihmA� urgjente tA� njA�sive tA� ushtarA�ve tA� KosovA�s. KanA� folA� pA�r kA�tA� A�A�shtje edhe shumA� tA� tjerA�, edhe shok tuaj tA� idealit dhe partisA�, por nA�se ju dA�shironi fakte edhe mA� shumA�, unA� do t`i siguroj. Nuk janA� nA� pyetje a janA� 6,7 a 8 por mundem me i siguru edhe protagonistA�t qA� tA� tregojnA� me fakte me zhillime, qA� ju kA�tA� plus minus e keni pranuar personalisht me autorizimin e Ahmet Krasniqit”, raporton Indeksonline.

NdA�rsa, krejt kA�tA� e ka quajtur “rrenA�” vet Haliti, i cili ka thA�nA� se shuma qA� e ka pA�rmendur Quni nuk qA�ndron./Indeksonline/