14:10 / E Hënë, 06 Maj 2024 / L K

Qysh bohet kerri i vogël, kerr i ri!

A ke mendu najherë qysh bohet kerri i vogël, kerr i ri?

Me Auto Mita është edhe kjo e mundur! 

Për të gjithë ata që duan të zëvendësojnë veturën e tyre të vogël, me një veturë krejtësisht të re të brendit Dacia, Renault dhe Nissan, Auto Mita ka një matematikë shumë të thjeshtë për ju.

Ata u’a marrin veturën tuaj, e vlerësojnë disa mijë euro, ndërsa ju i’a shtoni pjesën tjetër të mbetur cash ose me kredi, e kerri juaj i vogël bëhet krejtësisht kerr i ri!

Qysh bohet kerri i vogël, kerr Dacia Duster i ri?

Matematika është shumë e thjeshtë: Nëse vetura juaj e vjetër vlen deri në 10,000€, ju mund ta bleni të renë duke paguar për 84 muaj vetëm 196€ në muaj!

Qysh bohet kerri i vogël, kerr Renault Captur i ri?

Matematika është shumë e thjeshtë: Nëse vetura juaj e vjetër vlen deri në 9,000€, ju mund ta bleni të renë duke paguar për 84 muaj vetëm 248€ në muaj.

Qysh bohet kerri i vogël, kerr  Renault Austral i ri?

Nëse vetura juaj e vjetër vlen deri në 14,000€, ju mund ta bleni të renë duke paguar vetëm 279€ në muaj për 84 muaj.

Qysh bohet kerri i vogël, kerr Nissan X-Trail i ri?

Nëse vetura juaj e vjetër vlen deri në 20,000€, ju mund ta bleni të renë duke paguar për 84 muaj vetëm 349€ në muaj.

A përfundon matematika këtu? Jo!

Me këtë ofertë për veturë të re, Auto Mita ju dhuron gjithashtu edhe 3 udhëtime në Evropë. Fituesit do të përzgjidhen në mënyrë të rastësishme nga Auto Mita.

Vetëm Auto Mita të pret me kerr të vogël e të përcjellë me kerr të ri.

Për më shumë informacione kontaktoni në: 

Facebook: Auto Mita

Nr.tel: 045 500 588

E-mail: info@automita.com