10:58 / E Mërkurë, 03 Qershor 2020

Qytetari proteston para Kuvendit, thotë se Kosovës po i ndodh një tragjedi

Disa qytetarë janë mbledhur para Kuvendit të Kosovës, si shenjë pakënaqësie ndaj seancës së thirrur për votimin e Qeverisë në krye me Avdullah Hotin.

Një nga qytetarët në një lidhje direkte në T7 ka deklaruar se ka vendosur që të dalë para Kuvendit me një flamur në gjysmështizë, pasi që në këtë mënyrë do të tregojë se Kosovës me votimin e Qeverisë së re po i ndodh një tragjedi.

“Unë pres sot nga një numër parlamentarësh të pakurrizë veprimin e turpit, ata do të turpërojnë vetveten dhe të gjithë shqiptarët. Dojnë të na kthejnë prapa kllikën e hajnave, që 20 vjet e grryejnë këtë vend.

Do të qëndroj derisa të dalin këta trimat që kanë vendosur të na fundosin”, ka thënë ai

Mos i humb