14:10 / E Hënë, 26 Shkurt 2024 / L K

Qyteti i Cyrihut ua pagoi gabimisht dy herë pagat e shkurtit

Punonjës të shumtë të qytetit të Cyrihut duhet të kenë qenë mjaft të lumtur kur shikuan llogaritë e tyre të hënën. Qyteti i Cyrihut pagoi gabimisht pagat e punonjësve të tyre dy herë në shkurt.

Autoritetet tatimore kanë nisur hetimet se si ka ndodhur ky gabim. Shpenzimet dhe pagesat e bonusit janë paguar gjithashtu dy herë.

Claudia Naegeli, zëdhënëse e departamentit të financave të qytetit të Cyrihut, konfirmoi se pagat ishin paguar gabimisht./Indeksonline/