22:56 / E Martë, 27 Shtator 2022 / Andronika

Rama shpalosë planin për zbërthimin e potencialit të Prishtinës

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ishte folës në Massachusetts Institute of Technology (MIT), ku u diskutua për të ardhmen e Prishtinës.

Aty kryetari shpalosi planin e tij për zbërthimin e potencialit të Prishtinës.

Rama këtu prezantoj sfidat dhe mundësit që ka Kryeqyteti për zhvillimin e duhur./IndeksOnline/