15:44 / E Mërkurë, 11 Shtator 2019

Range Rover mbetet ‘skelet’ nga hajnat

Hajdutët e kanë zhveshur një makinë luksoze nga të gjitha pjesët, i kanë lënë pothuajse vetëm skeletin.

Policia angleze u njoftua për një makinë të dëmtuar në rrugët e Birmingamit, dhe gjetën skeletin e një automjeti që ishte raportuar i vjedhur pak ditë më parë.

Makina, një Range Rover Sport tepër e kushtueshme, ishte lënë pa të gjitha veshjet e brendshme, pa motorin e madje edhe pa dyert.