23:54 / E Hënë, 15 Prill 2019

Raporti i Konsumatorit: BMW X5 e re është një nga makinat më të mira që kemi testuar

BMW X5 e parë erdhi në vitin 1999. Dy dekada më vonë dhe tani makina premium gjermane e automjeteve SUV është në brezin e katërt, me modelin e fundit që doli nga linjat e prodhimit muaj më parë.

E ndërtuar në fabrikën amerikane të BMW-së në Spartanburg të Kalifornisë së Jugut, ajo përfaqëson një hap të madh mbi paraardhësit e saj, jo aq shumë vizualisht – por teknikisht.

Është më e madhe, kështu që ofron hapësirë ​​të përmirësuar, ka edhe materiale të cilësisë më të mirë brenda dhe vjen me veshje të mjaftueshme moderne për të vënë një presion të madh në rivalët e saj: Audi dhe Mercedes, si Q7 dhe GLE.

X5 e re është shumë e mirë se paraardhësi i saj, por a është më e mira në klasën e vet? Raporti i Konsumatorit ka përgjigjen në videon më poshtë. /IndeksOnline/