07:12 / E Mërkurë, 02 Maj 2018 / indeksADMonline

Raportohet për personat e pagjetur dhe ligjin për persona të vërbër

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica bashkë me Mahir Yagcilar – Ministër i Administratës Publike dhe Uran Ismaili – Ministër i Shëndetësisë sot do të raportojnë në Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur.

Përvec kësaj, ata do të raportojnë edhe për peticionet në lidhje me zbatimin e Ligjit për Persona të Verbër.

Ky takim do të nis në ora 10:00./Indeksonline/