12:59 / E Enjte, 13 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Raportuesi i posaçëm i OKB-së: Njerëzimi është në rrugën e vetë-shkatërrimit

Të drejtat e njeriut po përballen me një “krizë” nga një bashkësi globale që nuk ka arritur të “mësojë mësimin” e së kaluarës.

Duke folur ekskluzivisht ndaj Guardian, raportuesi special i Kombeve të Bashkuara për torturën, Nils Melzer, tha se komuniteti global është bërë “i vetëkënaqur” përballë padrejtësisë, dhe se bota nuk po kupton pse të drejtat e njeriut duhet të mbrohen ose çfarë do të dukej bota si pa ato, transmeton Radio UrbanFM.

Për më shumë Kliko këtu