07:08 / E Hënë, 20 Maj 2019

Rezultatet e publikuara nga KQZ për katër komunat veriore

Lista Serbe ka arritur të fitojë shumicën absolute të votave në zgjedhjet e jashtëzakonshme në katër komunat veriore.

E gjithë kjo sipas rezultateve preliminare të publikuara nga Komisioni Qendror Zgjedhor.

Në Mitrovicën e Veriut, Goran Raki në Zubin Potok Srdjan Vulovi, Zoran Todi në Leposavi si dhe në Zveçan me vota është duke prirë Vuina Jakovi, transmeton Indeksonline.

Më poshtë shihni rezultatet pë të gjithë kandidatët: