14:16 / E Enjte, 30 Maj 2024 / AR

Romeo dhe Ledioni bëjnë veprimin e papritur

Duket se mungesa e Romeo Veshajt në after-party dhe në Post BBV lidhet me atë që të gjithë dyshuan “Hatërmbetje”.

Pasi mori medaljen e bronzit duke zënë vendin e tretë në finalen e madhe,Romeo zgjodhi të mos merrte më pjesë në asnjë aktivitet që vinte më pas.

E duket se pas perdes së madhe do të ketë pasur konflikte, sepse nga një verifikim i shpejtë na rezulton se Romeo nuk e ndjek më Ledioni dhe as ky i fundit atë.
Tani pyetja lind:A do e shohim më Romeon në Top?
Kush e di..

IMG 2460
IMG 2461