15:53 / E Mërkurë, 02 Maj 2018 / indeksADMonline

Rrëfehet burri: E tmerrshme si më zuri e dashura duke e tradhtuar me kolegen e saj

Një mashkull 25 vjeçar ka rrëfyer për “The Sun” historinë e tradhtisë së tij ndaj të dashurës, për të cilën ka thënë se e donte shumë. Ai ka treguar se pasi e dashura e kishte kuptuar se ai e kishte tradhtuar, ajo e ka braktisur atë.

Kam tradhtuar të dashurën time një vajzë me të cilën ajo ka punuar, megjithëse nuk e njihja në atë kohë.

E dashura ime nuk dëshironte seks para martesës dhe e respektoja këtë vendim të saj, por shpesh e mashtrova gjatë natës derisa dehesha.

Ne u takuam në shkollën e mesme dhe filluam të dilnim së bashku kur ajo ishte 15 vjeçare, ndërsa unë isha 17 vjeçar.

Ajo ishte e virgjër dhe tha se donte të priste derisa të martoheshin për seks.

Ne u ndamë për një vit dhe unë kam pasur marrëdhënie seksuale me vajza të tjera në atë kohë, por ne u kthyem së bashku kur ajo ishte 18 vjeçare.

Ajo pranoi se ishte seksualisht aktive, por tha se ende ndjehej e njëjta për seksin para martesës.

Problemi ishte se sa herë që dilja me shokët e mi, unë përfundoja rastësisht me vajza të reja dhe shpesh kam pasur marrëdhënie seksuale me to.

Pastaj një natë u takova me një vajzë që takova në një klub. Ajo ishte rreth moshës sime.

Ne patëm kemi marrëdhënie seksuale si të çmendur.

Pak ditë më vonë e dashura ime më tha se e kishte marrë vesh atë që kasha bërë.

Doli që kjo vajzë ka punuar me të dashurën time dhe ajo ka folur për takimin me një djalë në një klub dhe përmendi një tatuazh të pazakontë që kishte – (që kam).

E dashura ime e njohu menjëherë. Ajo e dinte se isha unë.

E mohova atë në fillim, por në fund ia kam thënë të vërtetën.

Ajo u shkatërrua. Unë e vëreja se ajo ishte zemërthyer dhe ndihej e turpëruar.

E kisha shkatërruar pafajësinë dhe besimin e saj. E pashë duke qarë pafund.

E pashë vajzën më të ëmbël ndonjëherë të zemëruar dhe të hidhëruar..

Më në fund ajo iku nga unë, sepse nuk isha njeriu që mendonte se isha.

Ajo nuk donte të bënte asgjë me mua, duke thënë se ajo kurrë nuk mund të më besonte përsëri.

Tani e urrej veten për atë që kam bërë.

Ndihem fajtor për dëmtimin e dikujt që kam dashur kaq shumë dhe që përbuza veten për të.

Kam provuar të vazhdoj, por kanë kaluar dy vjet dhe nuk kam bërë asnjë progres.

Unë tani jam 25 vjeçar, por ende ndjehem se nuk jam njeriu që kam dashur gjithmonë të jem.

Përgjigjja e psikologes:

Ju tradhtuat të dashurën tuaj tmerrësisht në të kaluarën, por keni mësuar nga këto gabime.

Imagjinoni që një bashkëshort ju tha këtë histori rreth vetes.

Unë jam e sigurt që do të thoni se ai nuk duhet të etiketojë përgjithmonë veten si mashtrues.

Falni veten dhe përpiquni të jeni më pak gjykues ndaj vetes.

Po, keni bërë gabime atëherë, por ju keni ndryshuar dhe mund të jeni një i dashur besnik në të ardhmen për vajzën e duhur.

Mos u fokusoni në marrëdhëniet e humbura me ish të dashurat tuaja.

Shikoni përreth si të ndërtoni një jetë të re shoqërore tani jashtë kulturës së klubit dhe të pijeve.

E-fletëpalosja e mia “Në lëvizje” mund të të ndihmojë./bs/