07:40 / E Hënë, 16 Prill 2018

Rrobat nga kadifeja, qA�ndisma, tyli apo dantella! (Foto)

Kadifeja, sipas mendimit tA� ekspertA�ve tA� modA�s, A�shtA� trend absolut i kA�tij sezoni.

Rrobat nga kadifeja janA� ideale pA�r vajzat dhe gratA� tA� cilat dA�shirojnA� tA� jenA� gjithmonA� nA� trend dhe tA� cilat dinA� se si ta��i kombinojnA� kompletet trendi me tyl tA� tejdukshA�m.

Fustanet e kadifenjtA� nA� kombinim me lA�kurA�n dhe dantellA�n janA� zgjedhje e vA�rtetA� pA�r raste solemne. VA�mendje e veA�antA� nA� kA�tA� koleksion i A�shtA� kushtuar palltove me ngjyra tA� ndryshme.

Kombinimet e lA�kurA�s, kadifesA� dhe dantellA�s me qA�ndisma dore, koleksionit i japin dozA� tA� veA�antA� luksit unik.

Motivet e qA�ndisura me dorA� koleksionit i japin notA� tA� veA�antA� tA� inspiruar nga bukuria e natyrA�s.

Nga ngjyrat dominojnA� e gjelbra, vjollcA� e errA�t, e zeza, bordo, e kaltra dhe ngjyrA� mjedre.