22:10 / E Hënë, 06 Maj 2019 / indeksADMonline

Rrobat të cilat iu shkaktojnë probleme shëndetësore

Të qenit në modë çdo ditë mund të jetë një gjë e rrezikshme për shëndetin. Koresetë e ngushta edhe pse i përkasin të kaluarës, edhe në shekullin 21 ka shumë lloje të tjera të rrobave që mund të shkaktojnë probleme të tjera shëndetësore.

Shikoni më poshtë disa nga rrobat të cilat njerëzit i veshin çdo ditë dhe ndoshta nuk e kanë kuptuar që ato po e rrezikojnë shëndetin e tyre.

Pantollonat e ngushta

Një palë xhinse janë veshjet më universale në botë, Shumë vajza dhe gra zgjedhin xhinset e ngushta për të nxjerrë në pah këmbët e tyre të bukura.

Por për fat të keq, këto xhinse e pengojnë qarkullimin e gjakut dhe bëjnë që në vena të krijohen varicet dhe celuliti.

Takat e larta

Edhe pse çdo grua duket më bukur dhe më elegante në to – takat e larta mund të shkaktojnë dhimbje të shpinës dhe të këmbëve.

Këpucët me thembra të sheshta 

Sutjenat të cilat e ngrisin gjoksin