15:11 / E Martë, 08 Tetor 2019

Sa “kuaj fuqi” mendoni se ka kjo makinë?

Ju mund të gjeni disa automjete mjaft të çuditshme në rrugë në Shtetet e Bashkuara dhe kjo është sigurisht një nga më të çuditshmet.

Raportohet se ky klip është filmuar në Nashville – Tenesi dhe tregon një Toyota Acura të zezë të pajisur me dhjetëra kuaj lodrash në pjesën e jashtme. Përveç kësaj, ajo përmban një palë flamurë amerikanë në dyert e përparme.

Personi që e filmoi beson qartë se droga luajti një rol në këtë krijim, duke bërtitur “What in the crystal meth is going on here?” , ndërsa ec rreth makinës me telefonin e tij duke incizuar cdo cep. /IndeksOnline/

What in the crystal meth is going on here ? from r/Shitty_Car_Mods