07:50 / E Martë, 28 Maj 2024 / AR

Sandalet që përdoren shumë nga gratë për muajin e mjaltit

Shumë nuse e dinë që fotografitë e muajit të mjaltit janë po aq të rëndësishme sa ato të ditës së martesës.

Teksa ahengu i martesës i kushtohet më shumë të afërmve dhe miqve tuaj, muaji i mjaltit është vetëm për qiftin.

Muaji i mjaltit do të ju jep hapësirë që ju të tregoni stilin tuaj, kjo do të dokumentohet në fotografitë që do të realizoni.

Dizajnerja e sandaleve, Emme Parsons,  tregoi për Instyle së disa nga dizajnet e saj janë duke u përdorur shumë për muaj të mjaltit nga vajzat e sapomartuara.

Parsons tha se është një nder të jesh pjesëmarrëse në këso ditë të veçanta siç është muaji i mjaltit.

Kështu më poshtë keni fotografitë e sandaleve të cilat janë duke u përdorur shumë në muajin e mjaltit: