19:28 / E Martë, 21 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Selimi: Prishtina bën më shumë se 7 komunat e AAK-së. Kuçi: Na keni lodhë me autobusët (Video)

Blerim Kuçi i AAK-së dhe Rexhep Selimi i VV-s ishin të ftuar në debat në Televizionin Rrokum.

Rexhep Selimi ka thënë se qytetarët që jetojnë jashtë vendit e kanë të veshtirë, thuajse të pamundun, me votë, për arsye të ndryshme teknike.

“Kjo legjislaturë po ja pamundëson më shumë se gjysmës së qytetarëve mos me votu, për shkak të procedurave”, tha Selimi.

Derisa Blerim Kuçi ka shtruar problemin te regjistrimi i popullsisë në Kosovë dhe listat e votuesve.

 

Ai ka thënë se AAK ka fituar në 7 komuna, të cilat janë përafersisht të barabarta me numrin e banorëve të Prishtinës.

 

Ndiqeni emisionin e plotë: