21:32 / E Shtunë, 14 Prill 2018

Shefi shqiptar befason stafin, i A�on me pushime nA� Dubai

KA�tA� javA� programi a�?Dua tA� tA� bA�j tA� lumtura�? u hap me njA� histori tA� pazakontA�. PA�r herA� tA� parA� si personazh i njA� historie ishte njA� drejtues kompanie, Ervin Shijaku. Historia e Ervinit kishte nisur kur ai kishte qenA� 19 vjeA�. Kishte filluar tA� transportonte mallra tekstili dhe tashmA� ai A�shtA� drejtues i 7 kompanive. Por kA�tA� sukses nuk e kishte arritur i vetA�m.

Kur kompania e tij kishte kaluar njA� kohA� tA� vA�shtirA� Ervini i kishte nisur njA� e-mail stafit tA� tij, nA� tA� cilin shkruhej: a�?Anija A�shtA� mbytur, por unA� nuk mbytem. Mua mund tA� mA� fundosni vetA�m jua�?. Stafi i tij jo vetA�m qA� nuk ishte dorA�zuar, por kishte punuar pa pushim duke bA�rA� tA� mundur qA� kompania tA� ringrihej pA�rsA�ri. Ervini kishte zgjedhur programin a�?Dua tA� tA� bA�j tA� lumtura�? pA�r ta��i shprehur mirA�njohjen e tij stafit. Gjithashtu edhe pA�r ta��i falenderuar ata qA� i kishin qA�ndruar pranA� nA� momentet mA� tA� vA�shtira.

a�?Jam shumA� krenar pA�r kA�tA� staf, me tA� cilA�t kemi ndA�rtuar dhe po ecim sA� bashku nA� kA�tA� kompani. A�shtA� fat tA� gjesh njerA�z tA� mirA� dhe punA�torA�. Kemi ndA�rruar fjalA� me njA�ri-tjetrin, jemi mA�rzitur, por ditA�n e nesA�rme A�do gjA� A�shtA� harruar. Kemi ecur vetA�m pA�rpara dhe kA�shtu do tA� ecim gjithmonA�a�?, a�� ishin fjalA�t me tA� cilat Ervini iu drejtua stafit tA� tij.A�NA� stafin e ftuar nA� studio ndodheshin punonjA�s tA� cilA�t kishin mbi 20 vjet qA� punonin tek kompania a�?Shega Transa�?. Ata zbuluan qA� Ervini i bA�nte shumA� dhurata duke i A�uar me pushime nA�pA�r qytete tA� ndryshme tA� botA�s. Madje njA�ra nga punonjA�set tha: a�?Ky A�shtA� i madh! Ky edhe nA� HA�nA� do na A�ojA�.a�? NA� fund Arbana Osmani zbuloi surprizA�n qA� Ervini kishte pA�rgatitur pA�r stafin e tij. Ai kishte menduar qA� ta��i A�onte disa ditA� pA�r tA� bA�rA� pushime nA� Dubai.