10:57 / E Mërkurë, 12 Maj 2021 / Ensar Ramadani

Shembull i mirë, zv/kryeministrin pastron çarshinë, para Bajramit!

Një shembull se si duhet të jetë një politikan, ka pasqyruar zv/kryeministri i Maqedonisë Veriore, Artan Grubi.

Ai mbrëmë ka kontribuar në pastrimin dhe dezinfektimin e xhamive të Shkupit në prag të festës së Fitër Bajramit.

“…bashkë me punonjësit e higjienës komunale pastrojmë, dezifenktojmë dhe bëjmë gati xhamitë e Shkupit në prag të Fitër Bajramit” ka njoftuar ai.

Më poshtë, video:

VIDEO