Shëndetësi

  • Zyrtare: Vaksina ruse anti-Covid është 95% efektive
  • 722 fëmijë që lindën këtë vit në Vushtrri, përfituan nga 120 euro
  • 47 të vdekur dhe 2.323 raste të reja në Kroaci