16:49 / E Mërkurë, 17 Korrik 2019

Shenjat e një vagine të shëndetshme dhe të pashëndetshme

Në fakt, mikrobiomi i sëmurë gjithashtu mund të ketë efekte më serioze. Disa mandje mund të shkaktojnë që gratë shtatzëna të lindin para kohe.

Ne e dimë se ajo çka hamë ka një efekt të madh mbi bakteret në zorrën tonë, me ushqime me sheqer që ushqejnë bakteret armiqësore dhe ushqime të pasura me prebiotikë si kimchi, kefir dhe kos duke ndihmuar në rivendosjen e prevalencës së baktereve të mira, të afta për të rritur tretjen, të zvogëlojë inflamacionin dhe ankthin e qetë.

Gjatë viteve të fundit, ka pasur një fluks të produkteve të kujdesit personal që pretendojnë të jenë formuluar në mënyrë specifike për t’iu përmbajtur nevojave unike të vulvës dhe vaginës. Por, sipas ekspertëve ju mund të dëshironi të mendoni dy herë përpara se të vendosni tl përdorni produkte të ndryshme.