08:23 / E Premte, 09 Mars 2018

Shënohet “Java Ndërkombëtare e parasë”

“Të mësojmë si të fitojmë dhe kursejmë më shumë”, është motoja e sivjetshme e aktivitetit tashmë tradicional “Java Ndërkombëtare e Parasë”, e cila organizohet nga Banka Qendrore e Kosovës.

Ceremonia e hapjes së këtij aktiviteti me karakter ndërkombëtar e cila shënohet në gjithë botën , do të nis të premten me 9 mars në orën 14:00 në objektet e Bankës Qendrore të Kosovës, si dhe do të vazhdoj më pas nga e hëna (12.03.2018), deri të premten më (16.03.2018), aktivitete që do shënohet.

Gjatë kësaj hapjes së ceremonisë ushtruesi i detyrës së guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës Fehmi Mehmeti do të flasë për rëndësinë e parasë, por edhe rreth zhvillimeve të fundit të sektorit financiar në Kosovë.