07:29 / E Hënë, 12 Mars 2018

Shiriti për flokë llogaritet si aksesori më tërheqës i vitit 2018 (Foto)

Nëse mendoni se shiritat për flokë janë tërhequr me Blair Waldorf me përfundimin e Gossip Girl, atëherë jeni shumë gabim. Ne do ta quanim si aksesori më tërheqës gjatë këtij viti.

Por, për dallim nga Blair e cila pëlqente shiritat harkor dhe kristalet, stilet më atraktive të aksesorëve të flokëve janë mbështjellësit dhe turbanët për kokë. Padyshim që do t’i pëlqeni sepse janë të rehatshëm dhe shumë dominues në të njejtën kohë. Nëse nuk na besoni, atëherë na lejoni të ju bindim përmes fotove të mëposhtme: