17:09 / E Diele, 09 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Shoqata e Naftëtarëve të Kosovës: Stop korrupsionit

Shoqata Naftëtarëve e Kosovës, me rastin e Ditës kundër Korrupsionit, ka reaguar kundër korrupsionit malinj në sektorët e ndryshëm duke filluar nga favorizimet në tenderë publikë, licenca, vazhdimi i mbajtjes së monopoleve të kompanive të caktuara, pengimet ndaj shoqatës për aprovimin e ligjeve që është në favor të disa kompanive.

“Ritheksojmë që dukurive të lartcekura duhemi t’iu themi stop përgjithmonë dhe pse jo kjo ndalesë të fillojë nga kjo ditë e rëndësishme kundër korrupsionit, dhe mos të harrohen vitet e kaluara të korrupsionit”, përfundon reagimi.