>

Showbiz

  • Paralajmërohet albumi i tretë i Harry Styles
  • Zbutet Kozak, tërhiqet nga dosja “Hamzai”: Unë bëj vetëm emisione dhe bamirësi
  • Ada e “Për’puthen” provokon duke vënë në plan të parë të pasmet në veshje sportive