Showbiz

  • Vjehrra e Dua Lipës merr vëmendjen e të gjithëve në Milano
  • Rina dhe Sin Boy, të lumtur pranë njëri-tjetrit
  • Vajza 8-vjeçare e Beyonce drejt hapave të saj, fiton çmimin e madh