14:29 / E Premte, 24 Nëntor 2017 / k.v

Shpallet aktgjykimi në rastin Limaj (Video)

Gjykata Themelore në Prishtinë është duke dhënë aktgjykimin ndaj ish-ministrit të Transportit, tani zëvendëskryeministër, Fatmir Limaj, në rastin gjyqësor të njohur si MTPT.

Krahas Limajt, të akuzuar janë Nexhat Krasniqi, Endrit Shala, Shpëtim Telaku dhe Florim Zuka.