16:22 / E Enjte, 19 Shtator 2019

Shpëtimi i te gjitha vajzave nga dhimbjet e periodave, vjen tamponi me marijuanë

Tampax marijuana është një produkt qetësues i dhimbjes së menstruacioneve. Është prodhim i kompanisë amerikane Foria, e cila ditë pas dite po njeh vetëm rritje të numrit të kërkesave të grave të interesuara për këtë produkt.

 Ky lloj tamponi është ideal për maksimizimin relaksimit të muskujve dhe forcimin e vetive lehtësuese të dhimbjeve të periodave, falë përbërjes së kanabisit, por pa pasur efekte psikotrope. Bima e marijuanës ka një sërë përfitimesh që nga kohërat e lashta dhe ajo është përodrur si një ilac natyral për te lehtësuar simptomat e dhimbjeve gjatë ciklit menstrual.

Karakteristikat e fuqishme medicinave të bimës të kombinuara me teknikat moderne të nxjerrjes për të standardizuar pastërtinë dhe fuqinë garantojnë të gjitha gratë për një përvojë të sigurt dhe të arritshme për të lehtësuar simptomate bezdisshme të ciklit menstrual.

Ky tampon përmban një përzierje të vecantë të THC-së dhe CBD-së, kanabinoide të famshme për muskujt relaksues dhe lehtësimin e tensionit dhe ngërceve të trupit. Përmes përdorimit të tamponit këto veti antispazmatike dhe lehtësuese të dhimbjes veprojnëdirekt në zonën e prekur dhe japin lehtësim të menjëhershëm./Indeksonline/