16:21 / E Shtunë, 02 Dhjetor 2023 / MSH

Shqipja “godet” Bucin: Mirë që s’je baba, se kishe turpëru fëmijët

Shqipja dhe Buci janë kapur me fjalë gjatë ditës së sotme.

Teksa Shqipja e thërriste Bucin “o babi Buci”, Ylli i tha se “ai ende nuk është bërë baba”.

“E mira është që nuk je bërë baba se do t’i kishe turpëru fëmijët e tu, të paktën tash thonë se ke tradhtuar vetëm gruan jo edhe fëmijët”, është shprehur Shqipja.

Por për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.