11:00 / E Enjte, 21 Shkurt 2019

Australia lejon emoji në targa të regjistrimit

Australia bëhet shteti i parë që do të lejojë shoferët të vendosin emoji në targat e regjistrimit të veturave personale.

Kjo do të jetë me pagesë, ndërsa aplikimi fillon nga 1 marsi.

Tre shkronja, dy numra dhe një emoji duhet të jenë në tabelën e regjistrimit. Fillimisht do lejohen pesë emoji.

Nga 336 dollarë deri në 475 dollarë sillen çmimet e këtyre tabelave.

Kërkesë e ngjashme kohëve të fundit është duke u bërë edhe në Amerikë, por që ende nuk ka miratim./Indeksonline/