19:02 / E Mërkurë, 22 Mars 2023 / AR

‘Shthuret’ fare Olta: ‘Po mua të më hajë b*thën, të më nxjerr ai’?

Nata e mbrëmshme duket se do të jetë e paharrueshme për Oltën dhe kjo për shkak të zhvillimeve që ka patur spektakli por edhe sepse aktorja zgjodhi të dehej.

Teksa ishte në suitë së bashku me Dean, Olta ka lëshuar një sërë ofendimesh adresuar Luizit.

Fjalët e saj janë bërë virale në rrjet. Nuk dihet nëse citimin e mëposhtëm e ka për Luizin apo për ndonjë banor tjetër të shtëpisë, ama një gjë që është e sigurt, është fakti që një natë më parë Olta nuk ka qenë fare vetëvetja.

“Po mua të më haj bythën, të më nxjerri mua ai?

Ca do më nxjerri mua ai po hajt moj”- thotë Olta, drejtuar Deas.