21:30 / E Premte, 15 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Shtyhet pushimi dimëror për nxënësit kosovarë, kjo është data!

Këtë vit nxënësit në Kosovë do të kenë pushimin dimëror në muajin Janar.

Nga data 3 deri me datën 12 janar gjithë shkollat e Kosovës do të jenë pushim në kuadër të ndryshimit të pushimit dimëror nga Ministria e Arsimit.

Në përgjigjen e MASHT’it dhënë për Tribuna Channel tregohen arsyet e këtij ndryshimi.

E drejtori i shkollës së Mesme Ekonomike në Prishtinë, Jahë Sahiti thotë për Tribuna Channel vlerëson se ndryshim i bërë është pozitiv pasi zvogëlon shpenzimet, fëmijët janë më të sigurt dhe është një pushim më i kompletuar.

I pajtimit me ndryshimin është edhe mësimdhënësi i shkollës “Xhemajl Mustafa” në Prishtinë, Osman Vitia.

Ai thotë se ky vendim është i drejtë për dy arsye.

Temat: