16:23 / E Premte, 10 Shtator 2021 / A. M.

Shumë pak ditë deri në përfundimin e lojës së madhe Shpërblyese nga Albi Market!

Nëse ende nuk jeni bërë pjesë e lojës së madhe shpërblyese nga Albi Market, atëherë çfarë po pritni?!

Nxito, luaj dhe fito, Shpërblimet po të presin ty!

Si të bëheni pjesë e lojës? Çdo herë që ju furnizoheni në një ndër pikat e Albi Market dhe keni bërë blerje me vlerë mbi 20€ me së paku një produkt nga brendet pjesëmarrëse ju do të pranoni një kupon dhe pastaj ta vendosni kuponin në kutinë përkatëse. Ndërsa për çdo blerje shtesë me shumë 10€ ju do të pranoni edhe një kupon shtesë duke i rritur shansat e juaja për të fituar.

Vendosi kuponat në kuti dhe fito një ndër 250 shpërblimeve: katër makina Dacia StepWay, pushim për çift në Turqi, tri pushime vikendi në Budvë, dhjetë Iphone 12 Pro Max, dhjetë Smart TV, pesë Playstation 4 Pro, pesë Laptopa HP, pesë Skutera Elektrik dhe shumë dhurata të tjera. Ndërsa Vouchera për blerje ushqimore dhe tekstil në Albi Market do të ndahen çdo muaj.

Fituesit e shpërblimeve të mëdha do të shpallën me datën 15 Shtator 2021, ku mund të na ndiqni live në faqen tonë të Facebook: @AlbiMarket.

Loja vlen në çdo pikë të Albi Market.