16:33 / E Mërkurë, 13 Qershor 2018

Si ndikon negativisht alkooli për lëkuren?

Pirja e alkoolit mund të ketë ndikim negativ në lëkurën tuaj.

Mjeku Naturopath, Isabel Shakar, tha se alkooli përfshinë dehidrimin, skuqjen, si dhe përkeqësimin e dëmtimit të lirë radikal që çon në plakjen e parakohshme.

Komentet e saj vijnë pas shifrave nga Zyra për Statistikat Kombëtare të publikuara më parë këtë muaj, e cila zbuloi se 29.9 milionë të rritur në Mbretërinë e Bashkuar kishin pirë alkool gjatë javës para se të pyeteshin.

Sipas tyre, pirja e çdo forme të alkoolit çon në dehidrim dhe do të ketë ndikim në lëkurën tuaj./Indeksonline/