12:12 / E Diele, 08 Shtator 2019

Si ta mbroni shëndetin tuaj mental gjatë kohës kur jeni duke kërkuar punë

Gjetja e punës është një proces i vështirë, pasi mund të merrni shumë refuzime.

Edhe për personin më të sigurt, kufizimet kohore dhe presioni financiar mund të ndikoj në shëndetin mendor, transmeton Indeksonline.

Këto janë disa gjëra që duhet t’i keni parasysh për ruajtjen e shëndetit mendor:

Mos harroni se nuk është personale

Bëni gjëra të tjera

Kërkoni sa më shumë reagime nga intervistuesit

Flisni me njerëzit