11:55 / E Hënë, 24 Shkurt 2020

Si ta bëni shtëpinë tuaj, që të ketë aromë të këndshme

Shtoni tërshërë në koshin e plehrave, spërkatni llambën me aromën tuaj të preferuar!

Këto mund të duken si marrëzira, por janë disa hile që mund ta ndyshojnë jetën tuaj përgjithmonë dhe ta zgjidhin një problem të madh, shkruan Indeksonline.

Shtoni tërshërë në koshin e plehrave

15 mënyra për ta bërë shtëpinë tuaj të nuhasë bukur

Zbutësin e rrobave vendoseni në një enë dhe vlojeni

15 mënyra për ta bërë shtëpinë tuaj të nuhasë bukur

Në lavaman vendosni një tabletë me aromën që e preferoni

15 mënyra për ta bërë shtëpinë tuaj të nuhasë bukur

Vajra esencialë

15 mënyra për ta bërë shtëpinë tuaj të nuhasë bukur

Limon

15 mënyra për ta bërë shtëpinë tuaj të nuhasë bukur

Sodë buke

15 mënyra për ta bërë shtëpinë tuaj të nuhasë bukur

Qirijnë aromatikë

15 mënyra për ta bërë shtëpinë tuaj të nuhasë bukur